Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Герої Мукачева прийняли визвольну естафету (ФОТО)

Герої Мукачева прийняли визвольну естафету (ФОТО)
Цими днями Україна вшановує 70-річчя визволення українських земель від німецько-фашистських загабників. У рамках відзначення цих знаменних днів по всій країні проходить естафета "Слава...
ВІДЕО ДНЯ

Цими днями Україна вшановує 70-річчя визволення українських земель від німецько-фашистських загабників. У рамках відзначення цих знаменних днів по всій країні проходить естафета "Слава визволителям України". Сьогодні Мукачівщина передала її районному центру.

І в честь цього на центральній площі міста відбулось урочисте покладання квітів до обеліску слави, де поховані воїни Другої Світової війни. Це сталось в присутності ветеранів, ліцеїстів, громадських активістів та звичайних мешканців міста над Латорицею.

Реклама

Опісля вуличного святкування для тих, хто визволив Мукачево від загарбників, у приміщенні Мукачівського міськвиконкому влаштували фуршет. Під час вступного слова мер міста згадав про великі заслуги ветеранів, які здобули мирне небо над Закарпаттям, а також наголосив на тому, щоб наступні покоління не знали про війну. Також міський голова побажав здоров'я та довголіття Героям-визволителям.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно