Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті зняли фільм про янгола-охоронця (ВІДЕО)

На Закарпатті зняли фільм про янгола-охоронця (ВІДЕО)
Відеокліп «Ангел і Охоронець», зроблений на основі матеріалів фільму “Місто Ангела”, подано на конкурс відеоробіт “Мир”. Про це повідомив режисер фільму В'ячеслав Бігун. Конкурс проводиться «1+1...

Відеокліп «Ангел і Охоронець», зроблений на основі матеріалів фільму “Місто Ангела”, подано на конкурс відеоробіт “Мир”. Про це повідомив режисер фільму В'ячеслав Бігун.

ВІДЕО ДНЯ

Конкурс проводиться «1+1 Медіа». Це не перший подібний проект від «плюсів», однак цього року - особливий. Важлива його тема - мир. У кліпі нашого земляка відображено момент, як мати проводжає солдата на війну. Він не один - його супроводжує янгол-охоронець. Щоб хлопець повернувся живим. З миром! Відеоролик знято за сприяння громади Тячівщини, повідомляє "Тячів-інформ".

Кліп (як і фрагмент фільму) супроводжує відома народна пісня "Як ми прийшла карта". Режисер обрав саме величне виконання Мукачівського хору хлопчиків та юнаків в обробці художнього керівника колективу і відомого диригента Володимира Волонтира.

Реклама

Міжнародний кінематографіст відзняв матеріал цього кліпу ще влітку разом із командою фільму “Місто Ангела”. Зокрема, це - оператор Валентин Швець, виконавчий продюсер - Василь Крулько, актори - Анна та Василь Свид. Він вклав у нього власне бачення і розуміння слова «Мир», як і вимагає конкурс. Кліп є своєрідною посвятою матерям, які відправляють власних синів на війну, чекають на їх повернення і моляться за мир в нашій країні.

Голосування розпочалося 16 жовтня і триватиме до 27 жовтня, бо саме тоді журі відбере 50 кращих робіт, які потраплять до півфіналу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно