Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Танцюристи студії "Бліц" допомогли українським військовим (ФОТО)

Танцюристи студії "Бліц" допомогли українським військовим (ФОТО)

Танцюристи студії "Бліц" допомогли українським військовим (ФОТО)
Студія сучасного танцю «Бліц», без якого обходиться мало яке свято в Ужгородському університеті й у складі котрого чимало представників УжНУ, вирішила підтримати закарпатських військових, що...

Студія сучасного танцю «Бліц», без якого обходиться мало яке свято в Ужгородському університеті й у складі котрого чимало представників УжНУ, вирішила підтримати закарпатських військових, що обороняють нашу державу в зоні АТО, і влаштувала в облмуздрамтеатрі благодійний концерт. Ідея виявилася дуже вдалою: «Бліц» знають і люблять, тож не дивно, що зала була заповнена вщерть. Вхід на захід був вільним – прийти міг усяк охочий, а в холі стояли скриньки, де кожен міг залишити кошти на підтримку наших героїв

ВІДЕО ДНЯ

У вступному слові перед концертом представниця Руху підтримки закарпатських військових сколихнула серця присутніх: «Сьогодні ми всі разом зібралися тут, аби наблизити нашу перемогу. Усі разом - ми єдиний сильний народ. Народ волелюбний, народ, оспіваний у легендах, народ трудівників і творців. Хіба можна перемогти такий народ?», інформує Ірина Левіна з Медіацентру УжНУ.

У заході були задіяні всі танцювальні групи: від найменших учасників до основного складу. Усього глядачі мали змогу переглянути 25 номерів у різних стилях: рок-н-ролл, хіп-хоп, афро-джаз, чирлідинг, модерн, контемпорарі, джаз та інші. В одному з останніх номерів – танці під назвою «Галя» - з’явилася керівник і натхненник колективу, колишня випускниця філфаку УжНУ Олена Камінська, разом зі своїми учнями Іштваном Федьо та Елеонорою Кос, які вже теж «ставлять» номери для молодших груп.

Реклама

Феєричне дійство контрастувало з виступами ведучої-волонтерки, котра між номерами танцюристів зачитувала листи, які діти з різних куточків краю пишуть нашим воякам. Тож на заході були і сміх, і сльози, і радість, і жаль, і захоплення, і біль. Наприкінці хвилиною мовчання всі вшанували Віктора Гурняка, який був волонтером батальйону «Айдар» і загинув під час міноментного обстрілу 19 жовтня. Останній номер виконав основний склад «Бліцу» – під пісню гурту «Океан Ельзи» «Обійми». Особливо актуальним, на жаль, залишається рядок «Коли настане день, закінчиться війна...»

Танцюристи студії "Бліц" допомогли українським військовим (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно