Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Юні гандболістки змагатимуться за медалі в Ужгороді

Юні гандболістки змагатимуться за медалі в Ужгороді
У спортивному комплексі "Юність" стартував чемпіонат України з гандболу, де за нагороди боротимуться дівчата 1998 та 1999 років народження. До обласного центру з'їхались збірні Закарпатської,...

У спортивному комплексі "Юність" стартував чемпіонат України з гандболу, де за нагороди боротимуться дівчата 1998 та 1999 років народження.

ВІДЕО ДНЯ

До обласного центру з'їхались збірні Закарпатської, Львівської та Київської областей та столиці України, повідомляє прес-служба ГК "Карпати".

Ці команди протягом 3-ох днів, з 23 по 25 жовтня, змагатимуться між собою по коловій системі.

Реклама

Учора, 23 жовтня, розпочався перший ігровий день з матча між командами міста Києва та Київської області.

Столичне дербі виявилось доволі цікавим. Обмінявшись на початку гри голами, команди випробовувували захист одна одної та частенько хибили зі семиметрової відмітки. До 26-ї хвилини першого тайму гра була рівна, рахунок 10:10, а останню "п'ятихвилинку" тайму змогли вирвати дівчата з Київської області, 10:14. Мабуть це стало переломним моментом, оскільки другу половину гри, вони повністю домінували на майданчику та довели гру до переможного завершення, 23:30.

Реклама

Після завершення першого матчу відбулось відкриття чемпіонату та перад учасників змагань.

По завершенню урочистої частини, на майданчик вийшли команди із Закарпатської та Львівської областей, тим самим зібрали багато охочих повболівати за рідну команду.

Матч був не менш цікавим, закарпатські дівчата частіше забивали, тому відставання львівської команди інколи сягало до 6 м'явів. Завершився перший тайм на користь місцевої команди - 23:18. Щодо другої половини гри, то здавалось що перемога вже в "кишені", та львів'янки не здавались і змогли наздогнати в рахунку і вийти вперед, проте ненадовго. Найнапруженішою виявилась остання "п'ятихвилинка", хоча і вона не змогла виявити переможця. Завершився матч з нічийним рахунком - 33:33.

Реклама

Сьогодні серія поєдинків триватиме.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно