Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівці долучились до місячника здачі зброї

Мукачівці долучились до місячника здачі зброї
До Мукачівського міського відділу міліції 49–річний мешканець районного центру добровільно здав гладкоствольну рушницю, тим самим уникнувши відповідальності. До міліції звернувся чоловік та...

До Мукачівського міського відділу міліції 49–річний мешканець районного центру добровільно здав гладкоствольну рушницю, тим самим уникнувши відповідальності.

ВІДЕО ДНЯ

До міліції звернувся чоловік та повідомив, що під час прибирання горища будинку, де проживає його племінниця, вони знайшли гладкоствольну рушницю. З його слів, рушниця могла належати його покійному братові, який помер 10 років тому. Зброю направлено до НДЕКЦ. За даним фактом наразі проводиться перевірка, повідомила Євгенія Красилинець з Мукачівського МВ УМВС.

Мукачівські міліціонери вкотре нагадують громадянам, що до 31 жовтня триватиме місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів, які знаходяться в незаконному обігу. Вже на сьогодні громадяни Мукачева та Мукачівського району здали 13 одиниць зброї, з них: 6 одиниць вогнепальної, 3 — газової та 4 одиниці холодної зброї.

Реклама

Міліціонери інформують, що незаконне носіння, виготовлення, зберігання та збут вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових матеріалів є кримінальним правопорушенням та, згідно ст.263 Кримінального кодексу України, карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.

- Шановні жителі міста та району! Усіх, в кого зберігається незареєстрована зброя, закликаємо звернутися до Мукачівського міськвідділу міліції з метою її здачі або подальшої реєстрації. Працівники дозвільної системи нададуть вам кваліфіковану консультацію, – зазначає начальник Мукчівського міськвідділу міліції Віталій Шимоняк.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно