Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Суд забрав від Шуфрича 6 гектарів землі

Суд забрав від Шуфрича 6 гектарів землі
Суд визнав недійсним розпорядження Обухівської райдержадміністрації від 16.01.2009 про виділення земельних ділянок площею по 2 га у Козині у власність трьом громадянам. Про це свідчить рішення...

Суд визнав недійсним розпорядження Обухівської райдержадміністрації від 16.01.2009 про виділення земельних ділянок площею по 2 га у Козині у власність трьом громадянам. Про це свідчить рішення Господарського суду Київської області від 6 жовтня.

ВІДЕО ДНЯ

Суд дійшов висновку, що Обухівська РДА вийшла за межі своєї компетенції, оскільки вказані ділянки перебували в межах смт. Козин і право розпоряджатися ними належить Козинській селищній раді.

Крім того, РДА віддала трьом фізособам ділянки, в межі яких повністю увійшла ділянка площею 1,5 га, що належить яхт-клубу «Борей». При цьому у встановленому законом порядку у яхт-клубу за його згодою ця земля не вилучалась. Яхт-клуб є користувачем цих 1,5 га з 1993 року і має держакт на цю землю.

Реклама

Відомо, у 2009 році Обухівська РДА своїм розпорядженням передала у власність сімом громадянам для ведення особистого селянського господарства земельну ділянку площею 14 га (по 2 га кожному), яка повністю включає в себе земельну ділянку яхт-клубу. У подальшому троє фізосіб, виділення землі яким суд визнав неправомірним, продали свої ділянки народному депутату від Партії регіонів Нестору Шуфричу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно