Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Хусті ліквідували наслідки теракту (ФОТО)

У Хусті ліквідували наслідки теракту (ФОТО)
21 жовтня у Хусті відбулися спеціалізовані медико-волонтерські навчання з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної з терористичним актом. У заході взяли участь рятувальники, медики,...

21 жовтня у Хусті відбулися спеціалізовані медико-волонтерські навчання з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної з терористичним актом. У заході взяли участь рятувальники, медики, правоохоронці, представники РЕМ, газового господарства та інших служб життєзабезпечення району.

ВІДЕО ДНЯ

За сценарієм, внаслідок терористичного акту стався вибух у багатоповерховому житловому будинку з подальшими його руйнуваннями. Під завалами опинилося багато людей, зазначили в У ДСНС України в Закарпатській області.

До місця трагедії за тривожним сигналом почали прибувати рятувальники, медики та волонтери. Також для безпечного проведення аварійно-рятувальних робіт будівлю відключили від електро та газопостачання. Для розбору завалу залучили підйомний автокран, екскаватор та самоскид.

Реклама

З під завалів врятовано вісім мешканців. Потерпілих одразу передавали до рук медиків, які одразу почали проводити реанімаційні заходи. Одного з травмованих врятувати не вдалося, ще троє перебували у дуже важкому стані, у чотирьох лікарі діагностували травми середньої важкості. Далі травмованих каретами швидкої доправили до лікувального закладу. У той час рятувальники продовжують розбирати завали та ліквідовують пожежу, що стала наслідком вибуху.

За висновками фахівців, усі служби, що залучалися до проведення навчань спрацювали оперативно. Головною її метою було відпрацювання алгоритму спільних дій по ліквідації наслідків терористичних актів та визначення ступеню готовності органів управління та сил цивільного захисту до виконання покладених на них завдань.

Реклама
У Хусті ліквідували наслідки теракту (ФОТО) – 01
У Хусті ліквідували наслідки теракту (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно