Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Тетяна Чорновол: "Мукачево має свою "Йолку" (ФОТО)

Тетяна Чорновол: "Мукачево має свою "Йолку" (ФОТО)
Відома журналістка, а нині кандидат у народні депутати від "Народного фронту" Тетяна Чорновол під час свого виступу у центрі Мукачева згадала і про Віктора Балогу. "Я прийшла сюди агітувати...
ВІДЕО ДНЯ

Відома журналістка, а нині кандидат у народні депутати від "Народного фронту" Тетяна Чорновол під час свого виступу у центрі Мукачева згадала і про Віктора Балогу.

"Я прийшла сюди агітувати проти них (Балог – ред.). Адже Ви усі знаєте чудово, що він був спонсором сепаратизму на Закарпатті. Розхитувати тутешню ситуацію допомогла Москва", - зазначила активістка.

Реклама

Вона також звинуватила лідера "Єдиного Центру" у забороні свободи слова у місті. "Ось нещодавно поставили тут намет, який висловлює протест діям цієї родини. І на місці палатки створили ярмарок до закінчення виборів. Це є мукачівською "Йолкою". Бо подібне було у Києві, коли хотіли розігнати Євромайдан", - мовила претендентка на депутатське крісло.

Також вона назвала одіозного закарпатського політика "адмінресурсом Януковича", який продовжує діяти старими методами. "Ця родина прогнула під себе увесь освітянський корпус, робітників, держслужбовців та лікарів. Останні змушені ходити на різні акції, голосувати, висловлювати підтримку. Але Балоги нічим не відрізняються від попередників".

Реклама

Нагадаємо, що Тетяна Чорновол сьогодні відвідала Мукачево. Зокрема, вона поспілкувалась з мешканцями у центральній частині міста, а також провела зустріч на заводі “Фішер-Мукачево”.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно