Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У домашньому колодязі загинула пенсіонерка (ФОТО)

У домашньому колодязі загинула пенсіонерка (ФОТО)
20 жовтня о 12:20 в оперативно-рятувальну службу Ужгородського району повідомили, що в с. Сюрте на вул. Петефі в колодязі, який знаходиться на приватному обійсті, виявлено тіло літньої жінки. На...

20 жовтня о 12:20 в оперативно-рятувальну службу Ужгородського району повідомили, що в с. Сюрте на вул. Петефі в колодязі, який знаходиться на приватному обійсті, виявлено тіло літньої жінки.

ВІДЕО ДНЯ

На місці з’ясувалося, що загиблою є власниця помешкання 1926 року народження. За старенькою, яка вже тривалий час проживала самотньо, доглядала її донька. Вона мешкає окремо, але щодня навідувалася до мами, щоб допомогти їй по господарству, інформує У ДСНС України в Закарпатській області.

Зі слів жінки, стало відомо, що вранці, як завжди, вона зайшла на обійстя, однак матері ніде не було. Опитавши сусідів, заходилася її шукати. Оглянувши будинок та всі господарські споруди, увагу доньки привернув відкритий колодязь. Заглянувши всередину, у воді вона побачила силует, схожий на людське тіло. Тоді жінка негайно зателефонувала рятувальникам.

Реклама

До місця події працював пожежний розрахунок 14-ої Державної пожежно-рятувальної частини обласного центру Закарпаття. За допомогою штурмової драбини, один з рятувальників спустився на дно колодязя та обв’язав тіло мотузкою. Далі останнє було піднято нагору та передано працівникам правоохоронних органів. Вони й повинні встановити обставини та причину смерті пенсіонерки.

У домашньому колодязі загинула пенсіонерка (ФОТО) – 01
Реклама
У домашньому колодязі загинула пенсіонерка (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно