Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Колекціонерка рослин спокусилась і вкрала туї (ФОТО)

Колекціонерка рослин спокусилась і вкрала туї (ФОТО)
На початку жовтня в мережі Інтернет з’явилося відео з камери відеоспостереження, на якому невідома жінка крадькома виривала декоративні дерева з клумби біля приватного будинку на одній з вулиць...

На початку жовтня в мережі Інтернет з’явилося відео з камери відеоспостереження, на якому невідома жінка крадькома виривала декоративні дерева з клумби біля приватного будинку на одній з вулиць м.Берегово.

ВІДЕО ДНЯ

Через кілька днів з тієї ж клумби знову було вчинено крадіжку декоративних дерев. На цей раз злодійці втекти не вдалося, її «на гарячому» затримали берегівські правоохоронці.

Зловмисницею виявилася 28-річна жінка на ім’я Аніта. Як пояснила працівникам міліції, вона має хобі – колекціонує декоративні рослини. Тому, побачивши на клумбі красиві дерева, не змогла втриматися від спокуси поповнити ними свою колекцію, зазначила Яна Денисюк з Берегівського РВ УМВС.

Реклама

Дочекавшись пізнього вечора, жінка крадькома наблизилася до клумби і викрала два дерева: ялинку і тую. Крадене несла додому через усе місто, так як мешкає в іншому кінці Берегова. На клумбі залишалися інші дерева, які теж їй сподобалися, тож бажання ними заволодіти не полишала жінку, тому вона знову зважилася на злочин…

На подвір’ї зловмисниці працівники міліції виявили цілий ботанічний сад, з безліччю різноманітних рослин, серед яких були й викрадені туя та ялинка. Крадені рослини працівники міліції вилучили та передадуть їх власникам.

Реклама

За вказаним фактом слідчим Берегівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Таємне викрадення чужого майна), любительці чужих насаджень загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Триває слідство, слідчі та оперативники перевіряють причетність жінки до інших крадіжок рослин на території Берегівщини.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно