Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

44-річна мукачівка підняла руку на матір

44-річна мукачівка підняла руку на матір
74-річна потерпіла після доньчиних кулаків опинилася в реанімації, а з негідницею тепер розбирається міліція. Повідомлення про госпіталізацію пенсіонерки до чергової частини Мукачівського...

74-річна потерпіла після доньчиних кулаків опинилася в реанімації, а з негідницею тепер розбирається міліція.

ВІДЕО ДНЯ

Повідомлення про госпіталізацію пенсіонерки до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло з Мукачівської центральної районної лікарні. 74-річну жінку з численними тілесними ушкодженнями було госпіталізовано до реанімації, - мовила Наталія Машіко з Мукачівського МВ УМВС.

Невеликий будинок в одному з віддалених сіл Мукачівського району став конфліктом між найріднішими людьми - матір`ю і донькою. Вже тривалий час, з`ясували правоохоронці, люди не можуть поділити нерухомість. У хаті, власником якої є пенсіонерка і частка з якої належить донці, не можуть вжитись рідні люди.

Реклама

Того вечора мати знову почала виганяти доньку з дітьми до чоловіка, у якого, мовляв, є свій дім. Однак 44-річній мукачівці набридли постійні докори матері. І, як наслідок, вона підняла на неї руку. В результаті стареньку із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоями грудної клітки, переломом ребра доставили до лікарні.

Тепер жінці за спричинення тілесних ушкоджень матері доведеться постати на лаві підсудних. Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Проте, зазначив слідчий міського відділу, якщо при досудовому розслідуванні з`ясується, що жінка спричинила матері ушкодження з необережності, штовхнувши її, то само правопорушення буде перекваліфіковано. Триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно