Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Юний мукачівець за вбивство може отримати 10 років тюрми

Юний мукачівець за вбивство може отримати 10 років тюрми
Днями прокуратурою міста Мукачева затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за підозрою неповнолітнього мукачівця у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 КК...

Днями прокуратурою міста Мукачева затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за підозрою неповнолітнього мукачівця у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України - умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

ВІДЕО ДНЯ

Йдеться про трагічний випадок, що стався у серпні цього року: 9-класник однієї з шкіл міста вдарив ножем у спину 22-річного юнака. Від отриманої травми останній помер у лікарні, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Наразі кримінальне провадження прокуратурою міста Мукачева вже скеровано до Мукачівського міськрайонного суду і подальшу долю неповнолітнього вже визначить суд.

Реклама

Як повідомила прокурор прокуратури м. Мукачева Оксана Бринчак: «Відповідно до норм Кримінального кодексу України відповідальність за вказаний злочин настає з 14 років. Згідно санкції ч.2 ст. 121 КК України хлопцю загрожує позбавлення волі від 7 до 10 років».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно