Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Сергій Сидорчук допоміг збірній України у наддраматичному поєдинку здолати македонців (ВІДЕО)

Сергій Сидорчук допоміг збірній України у наддраматичному поєдинку здолати македонців (ВІДЕО)

Сергій Сидорчук допоміг збірній України у наддраматичному поєдинку здолати македонців (ВІДЕО)
Західна столиця укотре приймає поєдинок національної збірної України. І традиційно, матчі, які проводяться на місцевій арені, напружені та захоплюючі. Про уболівальників годі й говорити, адже...

Західна столиця укотре приймає поєдинок національної збірної України. І традиційно, матчі, які проводяться на місцевій арені, напружені та захоплюючі. Про уболівальників годі й говорити, адже запалюють атмосферу не на жарт.

ВІДЕО ДНЯ

З початку зустрічі синьо-жовті були налаштовані на перемогу. Про що свідчать постійні атаки у перших хвилинах. Роман Зозуля постійно на правому фланзі перегравав македонця Аліловскі. Та постійно то завершальних дій не вистачало, то м'яч йшов поза межі воріт. Та приємні емоції фанатам подарував герой білоруського виїзного поєдинку Олег Сидорчук, який замкнув трикутник Коноплянка-Ярмоленко-Сидорчук і відкрив рахунок - 1:0. З такою перевагою команди пішли на перерву.

Друга частина стартувала з незабитого пенальті. Александр Данчевскі фолив проти Романа Зозулі у штрафному майданчику. З одинадцятиметрової точки Андрій Ярмоленко не влучив.

Реклама

Загалом ця сорокап'ятихвилинка була дуже нервовою та напруженою. Як македонці, так і українці, боролись до останнього. Особливо у кінці матчу, коли македонці пішли на фінальний штурм воріт Андрія П'ятова. Воротар господарів відіграв просто найкращі 90 хвилин і став героєм поєдинку.

1:0 - і збірна України важко стартувала у відборі, однак результат є - 6 очок і дві перемоги. Далі підопічним Михайла Фоменка варто здобувати перемогу у Люксембурзі.

Реклама

Україна - Македонія 1:0Голи: Сидорчук, 45+2Україна: П'ятов — Федецький, Кучер, Хачеріді, Шевчук - Степаненко, Ротань (Тимощук, 90+2), Сидорчук (Едмар, 90+5) - Ярмоленко, Зозуля (Будківський, 77), КоноплянкаМакедонія: Пачовскі - Рістовскі, Шиков, Дамчевскі, Аліловскі - Адемі, Глігоров (Стойков, 86) - Трайковскі, Абдулрахімі, Івановскі (Костовскі, 70) — Яхович (К. Велкоскі, 62)Попередження: Федецький, Сидорчук, Ротань, Будківський — Яхович, Дамчевскі, Трайковскі, Абдулрахімі, К. Велкоскі

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно