Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Кандидат у нардепи Василь Ковач непрямо підкуповував виборців під час святкувань Дня Ужгорода, - ОПОРА

Кандидат у нардепи Василь Ковач непрямо підкуповував виборців під час святкувань Дня Ужгорода, - ОПОРА

Кандидат у нардепи Василь Ковач непрямо підкуповував виборців під час святкувань Дня Ужгорода, - ОПОРА
27-28 вересня обласний центр відзначив День міста. На деяких заходах ведучі публічно озвучували ім’я кандидата у народні депутати України від одномандатного округу №68 Василя Ковача. Останній є...

27-28 вересня обласний центр відзначив День міста. На деяких заходах ведучі публічно озвучували ім’я кандидата у народні депутати України від одномандатного округу №68 Василя Ковача. Останній є чинним нардепом від цього ж округу (до Верховної ради України пройшов як представник Партії регіонів).

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, підчас благодійного аукціону, що пройшов у центрі міста на площі Театральній, Василя Ковача назвали партнером, повідомляє закарпатська "ОПОРА".

Під час відкриття велосипедної карти міста народного депутата Василя Ковача назвали меценатом і зробили відповідний надпис на розмальованій стіні пасажу. Того ж дня, 28 вересня, невстановлені особи перекреслили на стіні слово «меценат», а 29 вересня надпис з ім’ям кандидата взагалі замалювали фарбою.

Реклама

У виборному штабі Василя Ковача проігнорували прохання спостерігача ОПОРИ пояснити, у чому саме на святкових заходах в Ужгороді полягало «партнерство» та «меценатство» Василя Ковача.

Один із організаторів проведення благодійного аукціону в одній із тем обговорення у соціальній мережі «Фейсбкук» написав: «Ми за 2 дні акції для міста зібрали з людей разом з аукціоном 2000 грн, в той час коли один Ковач виділив на свято понад 10 000 грн приблизно за 1 годину».

Реклама

Згідно з частиною 14 статті 74 Закону України «Про вибори народних депутатів України», забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора партії, за умови, що вартість таких товарів не перевищує три відсотки розміру мінімальної заробітної плати), послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей. Така передвиборна агітація або надання виборцям, закладам, установам, організаціям коштів або безоплатно чи на пільгових умовах товарів, послуг, робіт, цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, інших матеріальних цінностей, що супроводжується закликами або пропозиціями голосувати за або не голосувати за певну партію чи кандидата у депутати або згадуванням назви партії чи імені кандидата, є непрямим підкупом виборців.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно