Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Молодіжка "Говерли" поставила переможну крапку у матчі з юнаками "Чорноморця"

Молодіжка "Говерли" поставила переможну крапку у матчі з юнаками "Чорноморця"

Молодіжка "Говерли" поставила переможну крапку у матчі з юнаками "Чорноморця"
Завдяки голу Панфілова, на 90+4 хвилині гри, «Говерла U-21» виборює максимальну кількість очок. Матч 7-ого туру, чемпіонату України серед молодіжних команд, між ужгородською «Говерлою» та одеським...

Завдяки голу Панфілова, на 90+4 хвилині гри, «Говерла U-21» виборює максимальну кількість очок.

ВІДЕО ДНЯ

Матч 7-ого туру, чемпіонату України серед молодіжних команд, між ужгородською «Говерлою» та одеським «Чорноморцем», видався доволі напруженим. Насамперед, через велику кількість боротьби, котрої в цьому матчі було дуже багато. По-справжньому небезпечних моментів, біля воріт обидвох команд, сьогодні не було. Господарі намагалися відзначитися дальніми пострілами. Гості робили акцент на швидких контратаках. Гострі нагоди команди створили в останні 5 хвилин першого тайму. Спочатку Мурашов, швидкісним забіганням у карну площу, прострілив на партнера, той програв боротьбу Ільковичу, котрий у падінні вибив м’яч на кутовий. Згодом, Панфілов вибігав до воріт суперника та лівою ногою пробив по воротах. Але м’яч влучив у поперечину. Останню контратаку в першому таймі організували «моряки». Але відгукнутися на простріл партнера, форварду гостей, не вдалося.

Початок другого тайму команди знову провели за сценарієм першого. Глядачі спостерігали боротьбу за м’яч в центрі поля, дальні удари по воротах у виконанні Вадима Петрова, велику кількість небезпечних фолів. Урізноманітнити гру, власним дриблінгом, вдалося Роберту Гегедошу. Той, на швидкості, обійшов кількох захисників суперника, та пробив з-за меж карної площі. М’яч, вже вдруге за поєдинок, влучає у поперечину. Хвилину потому, Олександр Ковчар виконав мяку прострільну передачу у центр штрафного майданчика. Панфілов на м’яч не пішов, натомість, у бік воріт гостей пробив Петров. Удар Вадима пройшовся вище воріт. На 75-ій хвилині матчу, атака «моряків» ледь не закінчилася голом у володінні Боня. Яворський прострілював на одинокого Мурашова. Проте останній сповна скористатися нагодою не зумів, пробивши вище воріт. До основного часу другого тайму арбітр матчу, Юрій Можаровський, додав 5 хвилин. Скористатися котрими команди жадали понад усе. Спершу гості, на 93-ій хв., скористалися помилкою в обороні «Говерли», та вивели Яворського 1 на 1 з Бонем. Мирослав на виході зіграв блискуче, не давши форварду «Чорноморця» дістатися м’яча.

Реклама

Черговий змарнований одеською командою момент додав сил підопічним Когутича. Відтак, послідувала грамотна атака «Говерли», де Гегедош віддав на Панфілова філігранний пас, 10-ий номер ужгородської команди пробив низом у правий кут воріт. 1-0. Організувати, бодай останню, атаку одесити не встигали. У підсумку, друга поспіль перемога молодіжної команди «Говерли».

«Говерла U-21», Ужгород – «Чорноморець U-21», Одеса 1:0Гол: Вячеслав Панфілов, 90+4Говерла: Бонь, Котьо (Ковчар,55), Цебро, Ількович, Лютенко, Реплюк (к), Петров (Тома,88), Гегедош, Хоменко (Бако,73), Родіч (Віщак,46), Панфілов;Чорноморець: Зацепін, Петько, Віксич, Сабляш, Потароченко, Філімонов (к) (Матушевський,83), Новіков, Мурашов (Луценко,83), Кулішенко (Грубий,90+2), Насімі (Григоренко,83), Яворський;Олександр Бодня, інформаційний відділ ФК "Говерла"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно