Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Інформація про жорстоке вбивство ужгородця у селі Великі Лучки є неправдивою, – міліція

Інформація про жорстоке вбивство ужгородця у селі Великі Лучки є неправдивою, – міліція

Інформація про жорстоке вбивство ужгородця у селі Великі Лучки є неправдивою, – міліція
На одному з інтернет-сайтів опубліковано інформацію про жорстоке вбивство ужгородця у с.В.Лучки Мукачівського району. Повідомляємо, що дана інформація - не достовірна. Дійсно, 17 вересня на...

На одному з інтернет-сайтів опубліковано інформацію про жорстоке вбивство ужгородця у с.В.Лучки Мукачівського району. Повідомляємо, що дана інформація - не достовірна.

ВІДЕО ДНЯ

Дійсно, 17 вересня на лінію «102» чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про виявлення померлого чоловіка із тілесними ушкодженнями в приватному будинку с.В.Лучки. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група міськвідділу, керівництво управління МВС України в Закарпатській області, Мукачівського відділу міліції, експерти.

Померлим виявився 67-річний пенсіонер, мешканець м.Ужгород, який час від часу навідував сільську батьківську хату. Як з’ясувалось, напередодні чоловік приїхав до будинку. Ввечері зі знайомими односельцями розпивав спиртне у місцевій забігайлівці. Добряче випивши, разом із сусідом повертався додому, майже не тримаючись на ногах. Тоді, зі слів знайомого, кілька разів 67-літній чоловік падав на бетонну огорожу клумби.

Реклама

Після проведення першочергових слідчих дій та попередніх висновків експерта тілесні ушкодження, які призвели до смерті, ужгородець, ймовірно, міг спричинити собі під час падіння. Ознак, щодо насильницької смерті останнього - не зафіксовано.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Триває досудове розслідування.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно