Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Відповідальному за травму на виробництві загрожує кримінальна відповідальність через п’яного працівника

Відповідальному за травму на виробництві загрожує кримінальна відповідальність через п’яного працівника

Відповідальному за травму на виробництві загрожує кримінальна відповідальність через п’яного працівника
Правоохоронці міськвідділу притягнули до відповідальності працівника підприємства за недотримання техніки безпеки в роботах з підвищеною небезпекою. Допустивши до виконання робіт робітника заводу,...

Правоохоронці міськвідділу притягнули до відповідальності працівника підприємства за недотримання техніки безпеки в роботах з підвищеною небезпекою. Допустивши до виконання робіт робітника заводу, останній отримав тяжкі тілесні ушкодження у вигляді важкої черепно-мозкової травми, переломів кісток склепіння та основи черепа.

ВІДЕО ДНЯ

Повідомлення до чергової частини міськвідділу надійшло з приймального відділення Мукачівської центральної районної лікарні про те, що до них із тяжкими травмами доставлено 38-літнього мукачівця, який отримав травми на виробництві.

Як з`ясували правоохоронці, чоловіка у стані сильного алкогольного сп`яніння службова особа, у коло обов`язків якого входило контролювати за дотриманням технологічної, виробничої і трудової дисципліни, правила і норми охорони праці, техніку безпеки допустив до виконання робіт з підвищеною небезпекою. В результаті чоловік не втримав рівновагу і впав. У тяжкому стані, без свідомості мукачівця було доставлено до реанімаційного відділення Мукачівської лікарні.

Реклама

За даним фактом слідчий міськвідділу відкрив кримінальне провадження за част.2 ст.272 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

- Притягнути особу до кримінальної відповідальності за злочин проти безпеки на виробництві, що призвели до заподіяння шкоди здоров’ю робітнику – непросто, - розповідає т.в.о. начальника Мукачівського міського відділу міліції Михайло Петрище. Важко встановити протиправні дії або бездіяльність відповідальної особи, які саме правила, норми техніки безпеки, промислової санітарії чи вимоги законодавства про охорону праці порушено. Проте, під часу досудового слідства у конкретному випадку слідчі скрупульозно підійшли до питання і відповідальній особі підприємства, яка допустила до даної події, оголосили підозру у вчиненні кримінального правопорушення, - підсумував Михайло Петрище.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно