Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • 40-річному мукачівцю за крадіжку телефонних кабелів загрожує до 5 років ув’язнення

40-річному мукачівцю за крадіжку телефонних кабелів загрожує до 5 років ув’язнення

40-річному мукачівцю за крадіжку телефонних кабелів загрожує до 5 років ув’язнення
Інспектори патрульної служби Мукачівського міськвідділу міліції затримали 40-річного мукачівця, який спеціалізується на крадіжках телефонного кабелю. На цей раз чоловік залишив без комунікацій цілий...

Інспектори патрульної служби Мукачівського міськвідділу міліції затримали 40-річного мукачівця, який спеціалізується на крадіжках телефонного кабелю. На цей раз чоловік залишив без комунікацій цілий мікрорайон міста, викравши більше 120 метрів цінного дроту.

ВІДЕО ДНЯ

До Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера центрального теплового пункту №7 в м.Мукачеві про те, що близько 03:20 год до неї надійшов сигнал про обрив кабелю по вул.І.Зріні. На місце події одразу виїхав екіпаж патрульної служби міськвідділу міліції.

Оперативно прибувши на вказане місце, патрульні міліції примітили підозрілого чоловіка. Він був затриманий «на гарячому». Зловмисником виявився 40-річний місцевий мешканець, який зізнався, що ніде не працює, через що має постійні матеріальні проблеми. Чоловік має за плечима кілька судимостей та більше 10 років «тюремного стажу». Тепер же він скоїв 4 крадіжки телефонного кабелю, за цими фактами вже відкрите кримінальне провадження.

Реклама

Спочатку, зізнається чоловік, все йшло гладко, тому далі він діяв за однією схемою: проникав до телефонного оглядового колодязя, де за допомогою металевих кусачок, плоскогубців та ножа обрізав телефонний кабель, який потім обпалював, щоб отримати мідний дріт, та продавав його. За викрадений на цей раз дріт він міг би отримати більше 1,5 тисячі гривень.

Слідчий Мукачівського міськвідділу за даним фактом відкрив кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. У рамках даного розслідування слідчі органи перевіряють затриманого на причетність до інших злочинів аналогічного характеру. Підозрюваному загрожує до 5 років позбавлення волі.

Реклама

Нагадаємо, що учора через крадіжку телекомунікаційних кабелів жителі мікрорайону "Паланок" були позбавлені доступу до зв'язку.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно