Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Двоє мукачівців "відрізали" від комунікацій жителів одного з мікрорайонів міста

Двоє мукачівців "відрізали" від комунікацій жителів одного з мікрорайонів міста

Двоє мукачівців "відрізали" від комунікацій жителів одного з мікрорайонів міста
Оперативники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції задокументували 10 фактів крадіжок телефонного кабелю. Наразі встановлено двох раніше судимих осіб, причетних до вчинення ряду...

Оперативники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції задокументували 10 фактів крадіжок телефонного кабелю. Наразі встановлено двох раніше судимих осіб, причетних до вчинення ряду злочинів.

ВІДЕО ДНЯ

31-річний чоловік близько трьох місяців заробляв на життя крадіжками телефонного кабелю. Незаконний підробіток припинили працівники карного розшуку, які вийшли на слід зловмисників, зафіксувавши кілька фактів крадіжок.

Як розповідають оперативники, раніше судимий чоловік спеціалізувався виключно на крадіжках телефонного кабелю. Він пробирався на дах будинків, відрізав телефонний кабель, скручував його і зносив до визначеного місця, де обпалював. Цікавила мукачівця тільки мідь, яку він продавав за немалі гроші. Як зізнався раніше судимий чоловік, з одного метра кабелю він отримував 300 грамів міді. Але за один раз викрадав по 60, а деколи навіть до 100 метрів телефонного дроту.

Реклама

Заробляючи на прожиток у такий спосіб, мукачівець залучив до справи й свого товариша, який так само «відрізав» від комунікацій жителів одного мікрорайону міста. Чоловік цей пробрався до телефонної шахти і викрав майже 120 метрів проводів.

За обома фактами крадіжок кабелю відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Обидва чоловіки – безробітні та зловживають спиртним. Один з них, як розповіла його співмешканка, вже тривалий час вживає наркотики, тож зійти зі стежки криміналу навряд чи йому вдасться.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно