Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Берегівські правоохоронці відправились на схід боронити Україну

Берегівські правоохоронці відправились на схід боронити Україну

Берегівські правоохоронці відправились на схід боронити Україну
Вчора, 29 серпня, для виконання завдань щодо захисту єдності держави в рамках проведення антитерористичної операції на Схід України відбули чергові берегівські міліціонери. Берегівські...

Вчора, 29 серпня, для виконання завдань щодо захисту єдності держави в рамках проведення антитерористичної операції на Схід України відбули чергові берегівські міліціонери.

ВІДЕО ДНЯ

Берегівські правоохоронці майор Віктор Матьола та капітан Денис Теляєв вранці виїхали в зону антитерористичної операції на території Луганської та Донецької областей для того, щоби замінити там своїх колег, які вже протягом місяця несуть службу на блокпостах в Донецькій області.

Керівництво Берегівського районного відділу та УМВС в Закарпатській області зробило все можливе, аби належним чином забезпечити міліціонерів засобами індивідуального захисту, озброєнням, боєприпасами, продовольством, речами першої необхідності.

Реклама

Відправлення до місця призначення відбувалося на плацу біля управління внутрішніх справ в м. Ужгород, де до правоохоронців звернувся очільник обласного управління полковник Сергій Шаранич: «Бажаю вам сил і наснаги, мудрості та мужності, аби з честю виконати поставлені завдання і щасливо повернутися додому» після чого кожного бійця поблагословив отець Іван.

Разом з тим начальник Берегівської міліції Микола Куриця зауважив, що черговий раз міліціонери Берегівщини відправились в зону АТО для забезпечення охорони громадського порядку, з гідністю виконувати всі поставлені завдання, вміло використовувати свої професійні навики для врегулювання конфлікту та захисту українського народу.

Реклама

Провести синів та чоловіків у далеку дорогу прийшли близькі та родичі правоохоронців.

Яна Денисюк, Берегівського РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно