Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вночі у мікрорайоні Росвигово було затримано чоловіка зі зброєю

Вночі у мікрорайоні Росвигово було затримано чоловіка зі зброєю
Нічної пори наряд патрульної служби Мукачівського МВ УМВС у складі рядового та прапорщика міліції ніс службу в м.Мукачево. На маршруті патрулювання на вул.Росвигівській міліціонери помітили...

Нічної пори наряд патрульної служби Мукачівського МВ УМВС у складі рядового та прапорщика міліції ніс службу в м.Мукачево. На маршруті патрулювання на вул.Росвигівській міліціонери помітили підозрілого чоловіка, який сидів на лавочці та розпивав спиртні напої.

ВІДЕО ДНЯ

Ним виявився 27-річний житель міста. На нього було складено адмінпротокол за розпивання алкогольних напоїв в громадських місцях. Однак в ході розмови з правоохоронцями молодик став сильно хвилюватись, що й насторожило патрульних. Коли йому запропонували показати вміст своєї сумки, то чоловік несподівано викинув з неї… пістолет!

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, вилучена в зловмисника зброя – це газовий пістолет калібру 9 мм. із 5 патронами.

Реклама

Вилучений пістолет направлено на експертизу в НДЕКЦ при УМВС. Дана подія відповідним чином зареєстрована, походження зброї повинно встановити слідство. Офіційного дозволу в чоловіка на зберігання та носіння цього пістолета немає, а сам він від дачі пояснень відмовився.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно