Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівця судитимуть за неправдиві свідчення

Мукачівця судитимуть за неправдиві свідчення
Прокуратурою міста Мукачево розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 384 КК України за фактом дачі завідомо неправдивих показань потерпілим. 21 серпня 2014 р., під...

Прокуратурою міста Мукачево розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 384 КК України за фактом дачі завідомо неправдивих показань потерпілим.

ВІДЕО ДНЯ

21 серпня 2014 р., під час судового розгляду обвинувального акту стосовно громадянина М. у вчиненні ним крадіжки та втягненні неповнолітніх у злочинну діяльність, потерпілий, будучи попередженим про кримінальну відповідальність за дачу завідомо неправдивих показань, з метою виправдання обвинуваченого, повідомив суду повністю недостовірні відомості про факти та обставини, що мали значення для провадження.

При цьому, торік цей же потерпілий, під час судового розгляду цього ж кримінального провадження надавав суду покази, що саме цей підсудний схилив його, ще неповнолітнього, до вчинення крадіжки, а викрадене відібрав у погашення боргу.

Реклама

Прокуратурою міста Мукачево вказане кримінальне провадження направлено за підслідністю для організації досудового розслідування начальнику слідчого відділу Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області. Хід досудового розслідування взято на контроль.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно