Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві затримали "серійного" грабіжника

У Мукачеві затримали "серійного" грабіжника
До чотирьох років позбавлення волі Мукачівський міськрайонний суд засудив 27-річного мешканця м. Мукачево за 4 факти грабежів та крадіжку. Вже раніше судимий хлопець вчиняв ці злочини протягом...

До чотирьох років позбавлення волі Мукачівський міськрайонний суд засудив 27-річного мешканця м. Мукачево за 4 факти грабежів та крадіжку. Вже раніше судимий хлопець вчиняв ці злочини протягом березня-червня поточного року і був затриманий безпосередньо на місці вчиненого останнього злочину.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, в березні цього року слідчим міськвідділу під процесуальним наглядом прокурора прокуратури м.Мукачева відкрито кримінальне провадження за фактом крадіжки велосипедів з підвального приміщення одного з будинків міста. Невдовзі було розпочато ще чотири кримінальні провадження за фактами відкритого викрадення золотих прикрас у жінок. В подальшому встановлено, що всі зазначені злочини скоєні однією особою.

Рішення суду, йому вже довелось чекати під вартою, оскільки відносно нього було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Реклама

У судовому засіданні прокурор надав беззаперечні докази його винуватості, звернув увагу на тяжкість та підвищену суспільну небезпечність вчиненого злочину, а також те, що обвинувачений вже неодноразово судимий. Останній раз його також було засуджено до 4 років і 1 місяця позбавлення волі у 2007 році за грабіж і розбій, що укотре підтверджує небажання злочинця стати на шлях виправлення, у зв’язку з чим прокурор просив призначити реальну міру покарання у вигляді позбавлення волі.

Відтак, Мукачівський міськрайонний суд підтримав позицію прокуратури і своїм вироком засудив злочинця до реальної міри покарання – 4-х років позбавлення волі.

Реклама

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно