Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Незабаром у Берегові розпочнеться реконструкція вітрини міського будинку культури

Незабаром у Берегові розпочнеться реконструкція вітрини міського будинку культури

Незабаром у Берегові розпочнеться реконструкція вітрини міського будинку культури
26 серпня відбулось засідання комісії по техногенній безпеці та надзвичайним ситуаціям, на порядку денному якої розглянули 3 питання. Першим розглядали питання передачі газопровідної труби, якою...

26 серпня відбулось засідання комісії по техногенній безпеці та надзвичайним ситуаціям, на порядку денному якої розглянули 3 питання.

ВІДЕО ДНЯ

Першим розглядали питання передачі газопровідної труби, якою користаються мешканці районів Бучі, геологоекспедиції, консервний завод. Так, Василь Кондрич, директор ТОВ «Берегово хліб», скаржився, що колись його підприємство проклало трубу, яку наразі за вимогою ПАТ «Закарпатгаз» повинен привести до ладу та безкоштовно передати на обслуговування. Оскільки вирішення цього питання з початком опалювального сезону є вкрай важливим, то в найкоротші терміни планується провести обговорення, де буде складено протокол намірів усіх сторін.

Далі обговорили нинішній стан вітрини міського Будинку культури. За результатами акту обстеження, скло вітрини знаходиться в аварійному стані і становить загрозу. Спираючись на вищевказане, найближчим часом стару конструкцію демонтують та встановлять нову.

Реклама

Останнім, та не менш важливим, питанням була скарга берегівчан, які живуть біля заводу «Інтерсорс». Жителі прилеглих вулиць нарікають на нестерпні шум та пил, які продукує це підприємство. З цього приводу заслухали висновки СЕС, де йшлося про те, що на момент здійснення замірів фахівцями нормативи завод не порушує. Однак, як було зазначено, «Інтерсорс» працює аритмічно: то збільшує потужності, то зменшує. І, фактично, берегівчани з ранку і до ночі чують гул підприємства, а пил осідає на їх подвір’ях. Скаржники зазначають, що проти самого заводу та його працівників вони не виступають. Вони вимагають перенесення нинішньої невдалої дислокації виробництва подалі від їх домівок. Було зазначено, що поки власник заводу повинен контролювати заміну спеціальних фільтрів, що зменшило б об’єми осаду. Також вирішено з приводу питання «Інтерсорсу» звернутися до обласної прокуратури, екологів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно