Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві заснували Фонд допомоги учасникам АТО (ФОТО)

У Мукачеві заснували Фонд допомоги учасникам АТО (ФОТО)
Сьогодні у великій залі Мукачівського місьвиконкому відбулось зібрання керівників підприємств міста Мукачева, на якому було створено Фонд допомоги учасникам антитерористичної...
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні у великій залі Мукачівського місьвиконкому відбулось зібрання керівників підприємств міста Мукачева, на якому було створено Фонд допомоги учасникам антитерористичної операції.

Очолював засідання міський голова Золтан Лендєл.

Реклама

Він розповів, що кожного дня військові та добровольці потребують речей та продуктів. Це не лише сигарети, печиво чи інша їжа. "Захисники вітчизни потребують і обладнання для проживання, адже не на землі їм спати", - наголосив мер. Також градоначальник розповів, що кожного вівторка військові та прикордонники отримують із Закарпаття питну воду.

Що ж до створення Фонду, то юристи, за його словами, розробили статут. На засіданні обрали й голову. Ним став Іван Білащинець. За словами Золтана Лендєла, саме ця людина має досвід контролювати банківські розрахунки.

Реклама

Перший заступник Мукачівського міського голови Михайло Лабош закликав до співпраці представників малого і середнього бізнесу, адже останні не виплачують військовий збір. І тому усі представники бізнесу міста, за його словами, повинні об'єднати зусилля заради допомоги збройним формуванням (військовим, прикордонникам та добровольцям). Як приклад об'єднання він відзначив допомогу представників гуманітарної сфери. Вони разом з міською владою допомогли військовим зібрати понад 200 тисяч гривень, віддавши власну одноденну зарплату.

Очільник новоствореного Фонду пообіцяв уже завтра відкрити рахунок для збору коштів у підтримку військових.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно