Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У мукачівця знайшли психотропний препарат і металевий кийок

У мукачівця знайшли психотропний препарат і металевий кийок
На вулиці Сорочій у Мукачеві оперативники карного розшуку виявили у 30-річного мукачівця два пакети з порошкоподібною психотропною речовиною, два шприци з таким же порошком та телескопічний металевий...

На вулиці Сорочій у Мукачеві оперативники карного розшуку виявили у 30-річного мукачівця два пакети з порошкоподібною психотропною речовиною, два шприци з таким же порошком та телескопічний металевий кийок.

ВІДЕО ДНЯ

У багатоповерхівці на сходинковому майданчику правоохоронці помітили мукачівця, який в кишенях штанів ховав психотропний препарат. Під час особистого огляду та санкціонованого обшуку у помешканні чоловіка, працівники Мукачівського міськвідділу, окрім вже розфасованого первентину, знайшли два одноразові шприци з білим порошком та металеву розкладну палицю довжиною 40 см.

Під час проведення працівниками міліції слідчих дій чоловік пояснив, що зберігав первентин для власного вживання, а кийок - для самозахисту. Проте згодом, коли до справи залучили адвокатів, покази підозрюваного стали цілком протилежні початковим.

Реклама

Однак важливим є те, що правоохоронці вчасно виявили та вберегли мукачівців, серед яких, ймовірно, була б і молодь, від вживання синтетичного сильнодіючого наркотика. Адже вилучений порошок був розфасований у 40 пакетів (по дозах) й, скоріш за все, готувався до продажу.

Наразі відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.309 (Зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин) та ч.2 ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю).

Реклама

- Боротьба з незаконним обігом наркотиків – це один із пріоритетних напрямів діяльності міліції Мукачівщини, - прокоментував подію т.в.о.начальника Мукачівського міськвідділу міліції Михайло Петрище. - Правоохоронці продовжують виявляти як незаконні посіви конопель і маку, так і вилучати з обігу наркотичні та психотропні речовини.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно