Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові готові до навчального року (ФОТОФАКТ)

У Берегові готові до навчального року (ФОТОФАКТ)
Про це сказав міський голова Золтан Баб'як. У школах міста вирує життя навіть під час літніх канікул. Упродовж літа повним ходом проводились ремонтні роботи у шкільних приміщеннях. Оскільки...
ВІДЕО ДНЯ

Про це сказав міський голова Золтан Баб'як.

У школах міста вирує життя навіть під час літніх канікул. Упродовж літа повним ходом проводились ремонтні роботи у шкільних приміщеннях.

Реклама

Оскільки не за горами 1 вересня, то на чолі з начальником управління освіти Маріанною Пилипенко був здійснений обхід шкіл щодо готовності до навчального року.

Так, косметичні ремонти були проведені майже в усіх класах та коридорах. У закупівлі матеріалів та оплати роботи велику допомогу надають батьки. Потребу в освіженні класів вирішують батьки спільно з класним керівником. Завдяки батькам та спонсорам у деяких класах зроблений повний євроремонт. Також приведені до ладу шкільні двори, скошена трава.

Реклама

За кошти міського бюджету ще минулого року були частково замінені вікна та двері у школах №3 та №10 зокрема. А ось у школі №4 проводяться роботи з викладення двору плиткою. Територія велика, тож до початку навчального року буде готова тільки частина майданчика. Також облаштують тротуар. Звісно, на темп реалізації плану істотно впливає видача коштів казначейством, які профінансував міський бюджет. Директор школи Юліанна Міцік додає багато зусиль у реалізацію цієї справи, подає заявки на гранти, шукає допомогу у шкіл-побратимів Угорщини, спонсорів.

Варто зазначити, що попри фінансові труднощі управління освіти спільно з директорами шкіл та батьками роблять багато, аби діти навчались у комфортних умовах.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно