Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прайс юа допоможе в онлайн-купівлі

Прайс юа допоможе в онлайн-купівлі
Незважаючи на те, що Україна все ще не є розвиненою країною, де купівельна спроможність була б така ж сама висока, як у західних країнах, однак українська інтернет-аудиторія зростає, як і зростають...

Незважаючи на те, що Україна все ще не є розвиненою країною, де купівельна спроможність була б така ж сама висока, як у західних країнах, однак українська інтернет-аудиторія зростає, як і зростають онлайн-покупки. Навіть ті, хто дуже далекий від digital-шопінгу по різним причинам, й вважають за краще традиційні покупки в реальних магазинах, Інтернет таки є важливим джерелом інформації, необхідної для вдалого вибору та купівлі.

ВІДЕО ДНЯ

Внаслідок того, що взагалі наші споживачі дуже обережно та поступово стають лояльними до інтернет-купівлі, то й перед прийняттям рішення щодо покупки якоїсь дорогої техніки або електроніки, обов'язково вивчають інформацію в Мережі – 84,9% респондентів це роблять. Загалом у світі 64% респондентів вивчають дані про річ в Інтернеті перед шопінгом.

Але все ж таки очевидна перевага робити покупки у будь-який час (зручним це вважають 57,1% користувачів в Україні), плюс комфортність інтернет-шопінгу – це відзначають 42,9 % українців, а також можливість порівняти ціни та обрати краще – це подобається 34,5% опитуваних користувачів. 78% респондентів у світі однозначно відповіли, що онлайн-покупки допомагають заощаджувати гроші.

Реклама

Саме тому все більше покупців з регіонів віддають перевагу замовляти техніку, яка виявляється найпопулярнішою річчю у топі інтернет-покупок серед українців, в онлайн-ритейлерів. Знайти гідного та безпечного можна тут, а не шукати “холодильники Ужгород”, наприклад у пошуковій системі, якщо вас цікавить покупка холодильника десь неподалік Ужгороду. Price.ua зможе забезпечити найповніший список товарів та послуг, зібраних зі усієї України. Будь-який регіон та практично усі категорії товарів будуть у вашому розпорядженні.Завдяки зручному та інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу сайту, користувач швидко вибере за допомогою фільтрів саме ту модель, яка відповідає вимогам. А з можливістю порівняти ціни, одразу можна вибрати той магазин, який пропонує найвигіднішу ціну.

Онлайн-магазин може забезпечити доставку у будь-яке село, а користувачеві не треба буде залишати своє місце біля комп'ютера — лише декілька кликів і замовлення буде оформлено. Сервіси сучасних українських онлайн-магазинів зростають, багато з них дарують бонуси в вигляді безкоштовної доставки. Відгуки інших покупців допоможуть користувачу впевненість у вірному рішенні щодо вибору товару або магазину, або навпаки, зможуть застерегти від марного витрачання грошей, або неякісного обслуговування магазину. Адже ресурс порівняння цін існує на ринку вже більше десятиріччя й вже здобув певний авторитет серед своїх партнерів-магазинів, яких більше 1200, та завоював певну підтримку багатьох постійних користувачів Мережі: щоденна аудиторія сайту у середньому 300 тисяч.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно