Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Валерій Лунченко вдячний мешканцям Мукачівського району

Валерій Лунченко вдячний мешканцям Мукачівського району
Наприкінці робочого дня голова Закарпатської ОДА звернувся до краян через свою сторінку в соціальній мережі Фейсбук. "Дорогі земляки! Сьогодні був надзвичайно складний, важливий і продуктивний...

Наприкінці робочого дня голова Закарпатської ОДА звернувся до краян через свою сторінку в соціальній мережі Фейсбук.

ВІДЕО ДНЯ

"Дорогі земляки!

Сьогодні був надзвичайно складний, важливий і продуктивний день. Ми об’єдналися, почули одне одного. Вдячний мешканцям Мукачівського району, з якими ми дійшли згоди і надіслали звернення до Президента України, яке було сформульоване самими протестувальниками, за моїм підписом та підписом народного депутата Валерія Пацкана. Валерій Васильович сьогодні єдиний з нардепів від Закарпаття, який зголосився взяти участь у вирішенні проблемних питань. Ми всі маємо діяти спільно та з холодним розумом і патріотизмом в серці боронити цілісність, суверенітет держави. Зараз не час для паніки, не будемо давати приводу агресору сумніватися у силі нашого духу. Запевняю, що і надалі працюватиму над тим, щоб на території області панував мир і спокій.

Реклама

Закликаю журналістів, депутатів рад всіх рівнів, працівників силових структур та компетентних органів проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед мешканців кожного населеного пункту щодо процесу часткової мобілізації. Це вкрай важливо, оскільки поширення неправдивої інформації призводить до непорозумінь та конфліктів.

Пам’ятаймо: ми єдині, тільки разом ми можемо подолати всі труднощі, які випали на долю нашої країни", - написав Валерій Лунченко.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно