Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді закарпатських правоохоронців проводжали у зону АТО (ФОТО)

В Ужгороді закарпатських правоохоронців проводжали у зону АТО (ФОТО)

В Ужгороді закарпатських правоохоронців проводжали у зону АТО (ФОТО)
Сьогодні в Ужгороді біля приміщення обласного УМВС України відбулась урочиста церемонія проводів правоохоронців у зону антитерористичної операції. Близько сотні рідних та близьких добровольців,...
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні в Ужгороді біля приміщення обласного УМВС України відбулась урочиста церемонія проводів правоохоронців у зону антитерористичної операції. Близько сотні рідних та близьких добровольців, працівники міліції, духовенство та представники ЗМІ проводжали тих, хто буде воювати на Сході України.

Начальник УМВС України в Закарпатській області Сергій Шаранич сказав, що він пишається патріотизмом тих, хто вирушає у гарячу точку і сказав, що ці бійці готові до виконання завдань і має повне бойове спорядження. Також він відзначив той факт, що близкьо тисячі представників відомства теж готові відстоювати Батьківщину.

Реклама

Одразу після виступу керівника крайової міліції виступив юрист Юрій Бисага. Він висловив думку, що справедливість – це вчинок лише мужніх людей, які вміють відстоювати свою землю, край, місто та родину. І наголосив, що віддасть усю річну зарплатню на утримання наших бійців. Наостанок побажав швидкого повернення до рідних домівок з перемогою.

Діти дитячого центру “Неємія”, а серед них, зокрема і маленький біженець Ілля зі Слов'янська, побажали успіхів та подарували власні малюнки, які надихатимуть на мужні вчинки і допоможуть правоохоронцям відчути підтримку рідних і близьких.

Реклама

Священики, які представляють різні конфесії Закарпаття, благословили у дорогу і сказали, що кожного ранку у церквах відправляють молитви за них.

На завершення автобус з правоохоронцями рушив прямо з місця церемонії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно