Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Батьки Вільгельма Штолцеля отримали посмертний орден сина "За Мужність" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Батьки Вільгельма Штолцеля отримали посмертний орден сина "За Мужність" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Батьки Вільгельма Штолцеля отримали посмертний орден сина "За Мужність" (ФОТОРЕПОРТАЖ)
У приміщенні Мукачівської міської ради сьогодні відбулась урочиста церемонія посмертної нагороди загиблому у зоні АТО мукачівцю Вільгельму Штолцелю. Міський голова Золтан Ленд'єл розповів, що...
ВІДЕО ДНЯ

У приміщенні Мукачівської міської ради сьогодні відбулась урочиста церемонія посмертної нагороди загиблому у зоні АТО мукачівцю Вільгельму Штолцелю.

Міський голова Золтан Ленд'єл розповів, що завтра буде засідання комісії з перейменування вулиць, на якій вулицю Бакуніна перейменують і назвуть іменем Вільгельма Штолцеля. Також розповів про те, що герой Мукачева та України виріс на його очах, адже жив поряд з будинком міського голови на вулиці Валенберга.

Реклама

Також мер міста емоційно висловився щодо політики Путіна і сказав, що у Нідерландах вже є бажання виселити доньку Президента Росії. Окрім цього, він розкритикував політику Міноборони України минулих років, адже це відомство очолювали за часів незалежності навіть два громадяни РФ — Лєбєдєв і Соломатін.

Заступник начальника Мукачівського прикордонного загону Андрій Гришин зачитав Указ Президента України про вручення посмертного ордену “За Мужність” ІІІ ступеня Штолцелю Вільгельму Володимировичу та вручив його родині загиблого добровольця.

Реклама

На завершення присутні вшанували військового хвилиною мовчання, а Золтан Ленд'єл сказав, що у Мукачеві контролюватимуть міські об'єкти для недопущення диверсійних актів. Адже чимало автомобілів з російськими номерами можна помітити у місті над Латорицею.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно