Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Потяг "Київ - Рахів" вирушить в дорогу 3 серпня

Потяг "Київ - Рахів" вирушить в дорогу 3 серпня
Як вже "Панорама Мукачева" повідомляла, планувався проект залізничного сполучення між Києвом та Раховом. Так ось потяг "Київ - Рахів" вирушить у першу дорогу 3 серпня о 15:39, а прибуде до Рахова 4...

Як вже "Панорама Мукачева" повідомляла, планувався проект залізничного сполучення між Києвом та Раховом. Так ось потяг "Київ - Рахів" вирушить у першу дорогу 3 серпня о 15:39, а прибуде до Рахова 4 серпня о 10:56.

ВІДЕО ДНЯ

До найвисокогірнішого міста України поїзд їздитиме через станції Тернопіль, Чортків, Заліщики, Коломия, Яремче та Ворохта.

Варто зауважити, що населені пункти Західної України, через які пролягає маршрут потяга, щороку відвідують близько 2 млн туристів. Тож завдяки прямому поїзду пасажири без пересадок зможуть доїхати до популярного туристично-рекреаційного центру нашої країни, а мешканці населених пунктів Гуцульщини – зручно подорожувати до столиці, оскільки раніше необхідно було робити пересадки у Івано-Франківську або Львові.

Реклама

Довідка. Сьогодні до станції Рахів щоденно курсує один пасажирський потяг №606, сполученням Львів-Рахів, а також два потяги приміського сполучення: №6441 Коломия-Рахів та № 6404 Івано-Франківськ-Рахів.Прес-служба ДТГО "Львівська залізниця"

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно