Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Стан оплати за спожитий газ по Мукачівському районі становить 122%

Стан оплати за спожитий газ по Мукачівському районі становить 122%

Стан оплати за спожитий газ по Мукачівському районі становить 122%
У понеділок, 21 липня, відбулася виробнича нарада з керівниками територіальних органів центральної виконавчої влади, керівниками служб і організацій району та начальниками структурних підрозділів...

У понеділок, 21 липня, відбулася виробнича нарада з керівниками територіальних органів центральної виконавчої влади, керівниками служб і організацій району та начальниками структурних підрозділів райдержадміністрації, відділів та секторів апарату РДА.

ВІДЕО ДНЯ

На нараді було розглянуто питання стану розрахунків за спожиті енергоносії і житлово-комунальні послуги та аналіз і план дій на вирішення проблемних питань.

По першому питанню доповів головний спеціаліст відділу архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури райдержадміністрації Іван Йосипович Лендєл, який поінформував присутніх, що по району за перше півріччя 2014 року стан розрахунків за спожитий природній газ становить 122,0 %, за спожиту електроенергію – 102,73 %. Оплата населенням за житлово-комунальні послуги (по Кольчинському ВУЖКГ середній показник якого становить - 75 %, Чинадіїському ЖЕУ - 80%). Шляхи покращення проплат за комунальні послуги передбачено за рахунок виділених коштів для модернізації систем водопостачання та водовідведення.

Реклама

Також доповідач поінформував, що на сьогоднішній день ТОВ «АВЕ Мукачево» забезпечує вивіз побутових відходів з 63 населених пунктів району, що в свою чергу становить – 72 %. Для стовідсоткового укладання угод ТОВ «АВЕ Мукачево» з населенням району Мукачівщини, залишається проблема під’їзних шляхів для вивозу сміття.

Під час наради розглянуто і питання забезпечення функціонування основних галузей: медицини, транспортної системи, агропромислового комплексу в умовах мобілізації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно