Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції вилучили у місцевого жителя наркотичні речовини

Правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції вилучили у місцевого жителя наркотичні речовини

Правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції вилучили у місцевого жителя наркотичні речовини
Як запевнив 28-річний чоловік, він знав, що зберігання наркотиків заборонено, однак сподівався, що уникне відповідальності за це. Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей ...

Як запевнив 28-річний чоловік, він знав, що зберігання наркотиків заборонено, однак сподівався, що уникне відповідальності за це.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Мукачівського міського відділу міліції отримали повідомлення про те, що 28-річний місцевий житель зберігає наркотичні речовини. Після перевірки - інформація таки підтвердилась.

Коли працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей наблизились до чоловіка, той почав тікати, однак був затриманий правоохоронцями. Під час затримання мукачівець викинув свій гаманець, в середині якого були два пакети та медичний шприц з речовинами зовні схожі на наркотичні. Хлопець пояснив, що то для власного вживання.

Реклама

Того ж дня на підставі ухвали суду мукачівські правоохоронці провели обшук по місцю проживання мукачівця. Загалом, в ході обшуку оперативники виявили та вилучили: полімерну ємкість та прозорі пакети, в середині яких знаходилася порошкоподібна речовина білого кольору, електронні ваги, дзеркало, трубки та інше на поверхні яких спостерігались залишки порошкоподібної речовини,а також пакети з вмістом насіння рослинного походження, та пристрій для куріння.

Про походження цих наркотичних речовин мукачівець пояснити відмовився. Наразі працівники міліції з`ясовують канали надходження наркотиків. Раніше, розповідають оперативники, чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності, та як, видно, на шлях виправлення не став.

Реклама

Вилучені речовини направлені на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області, - розповів очільник Мукачівського міськвідділу міліції Віталій Шимоняк.- Відомості про дану подію слідчий міськвідділу вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За даним фактом триває досудове розслідування.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно