Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві відзначили 15-річчя партії "Батьківщина" (ФОТО)

У Мукачеві відзначили 15-річчя партії "Батьківщина" (ФОТО)
15 років – це вік юної людини. Так і партія пройшла за цей відрізок часу чимало подій, у яких вона була безпосереднім учасником. Відзначення ювілейної дати цього об'єднання розпочалось...
ВІДЕО ДНЯ

15 років – це вік юної людини. Так і партія пройшла за цей відрізок часу чимало подій, у яких вона була безпосереднім учасником.

Відзначення ювілейної дати цього об'єднання розпочалось покладанням квітів до місця вшанування пам'яті Героїв Майдану. Опісля святкування перенеслись до офісу мукачівської міської організації ВО “Батьківщина”.

Реклама

Урочисте засідання розпочалось співом національного гімну. Згодом лідери організації поділились власними думками щодо того, що пройшла партія за довгий час і те, що на неї чекає у найближчий час.

Голова міської організації Олександр Переста розповів про історію партії та про події, які вона пережила. Зокрема, це були події і арештів Юлії Тимошенко, і Помаранчева революція, і Євромайдан.

Реклама

Заступник голови Іван Колядка акцентував увагу на постійній боротьбі Юлії Тимошенко як на політичній, так і на енергетичній арені, що призвели до арештів у 2001 та 2011-2014 роках.

Заступник голови обласної організації Юрій Фекете відзначив активну діяльність партії у Мукачівській міській раді та відзначив те, що “Батьківщина” завдяки власним представникам у обласній та районних держадміністраціях несе повну відповідальність за те, що відбувається у краї. Завершив свою промову тим, що варто партії готуватись до парламентської, а згодом і місцевої виборчих кампаній.

Завершилось урочисте зібрання врученнями нагород та партійних квитків.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно