Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Великій Копані відкрили меморіал Небесній сотні (ВІДЕО)

У Великій Копані відкрили меморіал Небесній сотні (ВІДЕО)
У селі Велика Копаня встановили пам’ятник Героям Майдану. На відкритті меморіалу небесній сотні зібрались місцева громада та представники влади. За душі загиблих помолились священики. Люди вшанували...

У селі Велика Копаня встановили пам’ятник Героям Майдану. На відкритті меморіалу небесній сотні зібрались місцева громада та представники влади. За душі загиблих помолились священики. Люди вшанували народних героїв квітами.

ВІДЕО ДНЯ

Цих хлопців охрестили небесною сотнею. Молоді, життєрадісні. Однак, їх обличчя рідні та близькі можуть бачити лише на світлинах. Вшанувати справжніх народних героїв, які поклали своє життя за свободу українців – велика честь для кожного, переконані всі, хто долучився до церемонії відкриття меморіалу.

Гімн України, жалобні пісні, молебень за загиблими. У чоловіків в очах – сум. У жінок – сльози. Люди кажуть, відчувають і свою відповідальність за ті події та хочуть віддати шану Героям України.

Реклама

Події на Майдані назавжди залишаться в пам’яті мільйонів. Меморіал – лише свідчення того, що справжні герої не вмирають. Пам’ять про них вічна.

"Вони загинули від куль, полягли за волю України". Такі слова викарбували на мармурі. Віднедавна «Слава Україні! Героям Слава!» перестало бути просто вітанням. Це шана найкращим, тим, хто в найважливіший момент не злякався і пожертвував собою заради кращого життя.

Реклама

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно