Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Своє професійне свято відзначили закарпатські пенітенціарії

Своє професійне свято відзначили закарпатські пенітенціарії

Своє професійне свято відзначили закарпатські пенітенціарії
В Ужгороді відбулась урочиста нарада з нагоди 16 річчя від дня утворення Державного департаменту України з питань виконання покарань та 4 річниці утворення Державної пенітенціарної служби України....

В Ужгороді відбулась урочиста нарада з нагоди 16 річчя від дня утворення Державного департаменту України з питань виконання покарань та 4 річниці утворення Державної пенітенціарної служби України. Урочисті збори розпочав начальник відділу ДПтС України в Закарпатській області підполковник внутрішньої служби Михайло Соханич. Він привітав всіх із професійним святом. У своєму вступному слові він підкреслив, що Державна пенітенціарна служба України займає особливе мiсце у життi суспiльства, оскiльки поєднує в собi важливу правоохоронну функцiю i вiдповiдальнiсть за долю громадян, якi порушили закон, їхнє вiдновлення у статусi повноправних членiв суспiльства. Нині вiд ефективностi виконання завдань, що стоять перед кримiнально-виконавчою службою, вiд спроможностi зрештою самих працiвникiв виконувати їх на засадах законності та вiдкритостi залежить оцiнка демократичностi українського суспiльства та авторитет країни в очах свiтової спiльноти.- Я щиро вдячний за вашу самовіддану працю. Бажаю всім міцного здоров’я, сімейного затишку, підтримки рідних та друзів, поваги від колег, успіхів у професійній діяльності- зазначив пан Соханич.

ВІДЕО ДНЯ

На свято були запрошені пенсіонери та ветерани. Михайло Соханич наголосив на тому, що ці люди є прикладом для молодих пенітенціаріїв. Саме у них ми переймаємо відданість своїй державі, досвід, компетентність та велику працездатність. Урочисті збори продовжились нагородженням працівників. Кращим було вручено почесні грамоти, оголошено ряд подяк та присвоєно достроково спеціальні звання.

На завершення начальник відділу подякував співробітникам за їх відданість справі за те, що вони завжди поруч на варті правосуддя.

Реклама

Прес-служба відділу ДПтС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно