Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Валерій Лунченко працює на посаді голови Закарпатської ОДА безкоштовно

Валерій Лунченко працює на посаді голови Закарпатської ОДА безкоштовно

Валерій Лунченко працює на посаді голови Закарпатської ОДА безкоштовно
Голова Закарпатської облдержадміністрації Валерій Лунченко розповів про результати двосторонньої зустрічі щодо надання Україні кредиту від угорського банку на будівництво та реконструкцію доріг в...

Голова Закарпатської облдержадміністрації Валерій Лунченко розповів про результати двосторонньої зустрічі щодо надання Україні кредиту від угорського банку на будівництво та реконструкцію доріг в Закарпатській області:

ВІДЕО ДНЯ

– У п’ятницю, під час робочої поїздки до Києва, я мав зустріч із представниками угорського Ексімбанку. Йшлося про надання кредиту на реконструкцію та будівництво доріг у Закарпатській області. Зустріч відбулася за участі керівника Укравтодору Олександра Маліна.

Результат зустрічі - сьогодні ми маємо всі шанси для того, аби реалізувати цей масштабний проект. Наступного місяця відбудеться робоча поїздка в Угорщину, де, маю надію, буде підписано попередню угоду і ми отримаємо відповідь від угорської сторони – банку та Уряду – про виділення кредиту. Попередньо, наприкінці серпня – початку вересня ми почнемо реалізацію проекту.

Реклама

Ситуацію щодо зауважень до голови облдержадміністрації про суміщення посад керівника краю та народного депутата Валерій Лунченко прокоментував так:

– На сьогодні я ще виконую повноваження депутата Верховної Ради, оскільки процедура складання повноважень ще не завершена. Заява моя знаходиться в Апараті Верховної Ради України. На найближчому засіданні комітету її буде розглянуто. Повноваження можуть зняти депутати шляхом голосування. До того часу я залишаюсь депутатом. Відповідно, продовжую брати участь у засіданнях і голосуваннях. Щодо того, чи порушую я закон, отримуючи заробітну плату і як депутат, і як голова облдержадміністрації, то хочу повідомити: я не отримую заробітну плату голови обласної державної адміністрації. Заробітна плата мені нараховується у Верховній Раді, так як моя трудова книжка знаходиться в апараті ВР. Після того, як з мене знімуть повноваження народного депутата, моя трудова книжка буде в Закарпатській ОДА, відповідно, зарплату я буду отримувати тут.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно