Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • З’явилося фото із місця вбивства чоловіка на АЗС Нижньої Апші (ФОТО)

З’явилося фото із місця вбивства чоловіка на АЗС Нижньої Апші (ФОТО)

З’явилося фото із місця вбивства чоловіка на АЗС Нижньої Апші (ФОТО)
Сьогодні серед ночі до міліції Тячева надійшло екстрене повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги. Мова йшла про те, що до медиків доставлено труп чоловічої статі з вогнепальним пораненням в...

Сьогодні серед ночі до міліції Тячева надійшло екстрене повідомлення від лікарів швидкої медичної допомоги. Мова йшла про те, що до медиків доставлено труп чоловічої статі з вогнепальним пораненням в області шиї.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події негайно виїхали правоохоронці. Міліціонери з’ясували, що близько третьої години ночі мешканець одного з сіл Тячівського району , на власному автомобілі марки «ВАЗ- 21110» з метою дозаправки автомобіля, заїхав на заправку в селі Нижня Апша. Під'їхавши до бензоколонки водій пішов до оператора аби розрахуватися. Саме в той момент до автомобіля, в якому знаходився ще й пасажир під'їхали два автомобілі без державних номерних знаків. З цих автомобілів пролунали постріли. Далі невідомі зникли. Сам водій ВАЗу коли второпав, що сталося, підбіг до свого автомобіля та побачив пораненого пасажира. Він сів за кермо та помчав до лікарні аби врятувати життя людини. Але у відділенні швидкої медичної допомоги вже констатували смерть пасажира.

До тячівщини негайно виїхала посилена слідчо-оперативна група на чалі з в.о. начальника УМВС полковником міліції Сергієм Шараничем.

Реклама

«За даним фактом відкрито два кримінальні провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство ), та ч.4 ст.296 КК України (грубе порушення громадського порядку вчинене із застосуванням вогнепальної зброї), вживаються всі оперативно-розшукові заходи для встановлення учасників події та обставин злочину. Громадськість буде поінформована про результати розслідування цього зухвалого злочину» – повідомив керівник закарпатської міліції.

Іван Філіп, Тячівський РВ УМВС

Реклама
З’явилося фото із місця вбивства чоловіка на АЗС Нижньої Апші (ФОТО) – 01
З’явилося фото із місця вбивства чоловіка на АЗС Нижньої Апші (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно