Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородці переживають, щоб півміста не згоріло у вогні

Ужгородці переживають, щоб півміста не згоріло у вогні
До редакції звернулися мешканці будинку Л. Толстого 33 міста Ужгорода із скаргою на бездіяльність міської влади, відділу Управління житлово-комунального господарства міста та ЖРЕР № 4 ДКП Мандича Ю....

До редакції звернулися мешканці будинку Л. Толстого 33 міста Ужгорода із скаргою на бездіяльність міської влади, відділу Управління житлово-комунального господарства міста та ЖРЕР № 4 ДКП Мандича Ю. В. до обов’язків, якого безпосередньо належить обслуговування даного будинку.

ВІДЕО ДНЯ

Мешканці будинку (під зверненням підписалися 25 осіб) закликають владу розібратися з закинутими підвальними приміщеннями, які мали б належати людям даних будинків, а не людям без постійного місця проживання. Так 16.04.2014 близько 18:30 -19:00 за к.ч. у 2-му під’їзді підвального приміщення цього будинку трапилася пожежа. Зібралося чимало охочих подивитися на дії пожежної бригади - цікаво спостерігала і дітлашня, і дорослі що збіглися, хто за дітьми, а хто на сморід і дивний запах який до речі присутній і до сьогодні, можна було дізнатися і про деталі, безпритульна людина, майже хильнула зайву чарку, і задрімала з цигаркою, в результаті ліжко і різних мотлох зайнялися.

«Дякувати Богу, що ніхто не постраждав і це все сталося не вночі, і це все можна сказати в центрі міста, навпроти Обласної закарпатської лікарні - різні могли бути наслідки цього», - кажуть мешканці.

Реклама

Підвалів таких у нашому місті вистачає, і саме тому люди намагаються поширити і обговорити з більшістю небайдужих ужгородців цю проблему, адже не так давно( 20 лютого 2013 року) у цьому ж будинку проте в 1-му під’їзді виявлено труп невідомого чоловіка. Навіть це втрачене людське життя не зробило ніяких висновків для керівництва ЖРЕРу. Зрозуміло, що не має фінансування і все ж звичайна колодка, або заварені двері зробили бодай яку користь.

Мешканці вже підготували відповідну заяву до ЖРЕР, яку передадуть в установу. І чекатимуть на реакцію чиновників.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно