Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • У Мукачеві у парку близько 10 осіб побили та пограбували чоловіка, який прийшов на побачення із дівчиною

У Мукачеві у парку близько 10 осіб побили та пограбували чоловіка, який прийшов на побачення із дівчиною

У Мукачеві у парку близько 10 осіб побили та пограбували чоловіка, який прийшов на побачення із дівчиною
Повертаючись із побачення, чоловіка пограбували невідомі 800 грн, мобільний телефон та документи – словом, все, що мав при собі 39-річний кавалер, забрали зловмисники. Не дочекавшись жінки в...

Повертаючись із побачення, чоловіка пограбували невідомі

ВІДЕО ДНЯ

800 грн, мобільний телефон та документи – словом, все, що мав при собі 39-річний кавалер, забрали зловмисники. Не дочекавшись жінки в парку, мешканець Іршавського району отримав від зграї зловмисників стусанів і залишився з порожніми кишенями.

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від потерпілого, що на нього напали невідомі. Також чоловік розповів, що близько 10 осіб, одягнені у спортивний одяг, підійшли до нього і без слів повалили на землю, вимагаючи гроші. У кишенях чоловіка було всього 800 грн, недорогий мобільний телефон марки «Nokia» та документи. «Обчистивши» чоловіка, невідомі втекли.

Реклама

Відомості про дану подію слідча міського відділу Євгенія Зубак внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж поєднаний з насильством).

Наразі оперативники карного розшуку відпрацьовують кілька варіантів щодо ймовірного кола осіб, які вчинили даний грабіж. А ми вкотре нагадуємо громадянам про правила безпеки, щоб як не стати жертвою пограбувань:

Реклама

Пам’ятайте, вуличні грабіжники ретельно вибирають свою жертву й часто стежать за нею. Саме тоді, коли ризик піддатися нападу вам здається мінімальним, вони стрімко і зухвало діють.

- У вечірній час, за можливості, зустрічайте своїх близьких (особливо жінок, підлітків і людей похилого віку) на зупинках громадського транспорту та проводжайте їх у разі від’їзду.

- Ідіть додому освітленими та людними вулицями, не вибираючи для скорочення шляху дворів чи темних провулків.

Реклама

- Якщо в темний час доби, в безлюдному місці, у вас просять припалити – будьте готові до можливого нападу. Таке прохання часто буває лише способом приспати увагу.

- Ставтесь з недовірою до незнайомця, який просить у вас на вулиці розміняти грошову банкноту. Можливо, це трюк, щоб довідатися про вміст вашого гаманця.

- Якщо ви чуєте, що вас переслідують, різко поверніться. Грабіжник, що збирається вихопити вашу сумку (пакет, шапку), майже завжди розраховує на те, що жертва зможе побачити його тільки зі спини, коли він тікатиме. Коли ж ви побачите його обличчя, це може істотно послабити агресивні наміри нападника.

- Якщо відносно вас були скоєні злочинні дії, не гаючи часу телефонуйте на „102”. За кілька хвилин наряд міліції прибуде на місце і з’ясує прикмети грабіжника та напрямок, у якому він втік. Пам’ятайте, що кожна хвилина після скоєння злочину, значно знижує шанси затримати злочинців та повернути ваші речі.

- Не будьте байдужими, якщо з кимось на ваших очах сталося таке нещастя. Допомагайте іншим – допоможуть і вам.

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно