Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Маріуполі МВС провело спецоперацію: у результаті 3 бойовики вбиті, 13 поранено, 63 затримано

У Маріуполі МВС провело спецоперацію: у результаті 3 бойовики вбиті, 13 поранено, 63 затримано

У Маріуполі МВС провело спецоперацію: у результаті 3 бойовики вбиті, 13 поранено, 63 затримано
У Маріуполі МВС провело операцію у відповідь на атаку на військову частину Національної гвардії, у результаті, за попередніми даними, 3 бойовики вбиті, 13 поранено, 63 затримано. Про це повідомляє...

У Маріуполі МВС провело операцію у відповідь на атаку на військову частину Національної гвардії, у результаті, за попередніми даними, 3 бойовики вбиті, 13 поранено, 63 затримано.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у Facebook.

"Маріуполь. Уночі, у відповідь на атаку на військову частину Національної гвардії в Маріуполі підрозділу МВС провели операцію з локалізації банди нападників, яких нараховували близько 300 людей", - написав він.

Реклама

"Після того, як військову частину нападники закидали запальними фугасами й "коктейлями Молотова" і відкрили вогонь по постових – нацгвардійці відкрили попереджувальний вогонь. Потім, після попередження, відповідно до статуту – при повторенні атаки – вогонь на ураження", - повідомляє міністр.

За словами Авакова, "за тривогою були підняті всі підрозділи міліції МВС Маріуполя" і "спільними зусиллями озброєної міліції та Нацгвардії – після короткого бою банда нападників була розсіяна, в основному локалізована й роззброєна".

Реклама

"Серед службовців МВС втрат немає. За попередніми даними серед бойовиків, що нападали, - 3 убитих, 13 поранених, 63 затриманих. Вилучено зброю. Засоби зв'язку й телефони російських операторів. Іде встановлення осіб затриманих нападників", - написав Аваков.

Він уточнює, що "операція триває".

"Спецпідрозділ МВС продовжує переслідування однієї з озброєних груп. На вулицях працюють патрулі міліції… СБУ разом із міліцією документують факти", - написав він.

Реклама

Раніше, "враховуючи такий агресивний напад на військову частину", угруповання МВС було підкріплене спецназом Омега, була "перекинені вертольоти".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно