Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Мукачеві розглядається ідея ще одного в’їзду у місто – через вулицю Генерала Петрова (ВІДЕО)

У Мукачеві розглядається ідея ще одного в’їзду у місто – через вулицю Генерала Петрова (ВІДЕО)

У Мукачеві розглядається ідея ще одного в’їзду у місто – через вулицю Генерала Петрова (ВІДЕО)
У Мукачеві вкотре засідала Громадська рада. Перш за все зібралися, аби обговорити зміни до генерального плану міста. Докладно про роботу відділу архітектури та містобудування розповів архітектор...

У Мукачеві вкотре засідала Громадська рада. Перш за все зібралися, аби обговорити зміни до генерального плану міста. Докладно про роботу відділу архітектури та містобудування розповів архітектор Віктор Півцьо. Цікавою видалась перспектива створення ще одного в’їзду у Мукачево, через вулицю Генерала Петрова. Його планують провести від кільцевої розв’язки, що на трасі Київ-Чоп. Історична, центральна частина населеного пункту залишиться без змін, а саме місто планують розширити.

ВІДЕО ДНЯ

У поточному генплані врахували заселення Нового району Мукачева, що в Паланку. Питання Мукачівського аеропорту теж включили до списку. Нагадав архітектор і про збільшення пішохідних зон у центральній частині міста і про велодоріжки.

Згадали і про пам’ятник святого Мартина. Його планують встановити в центрі на місці пам’ятника Мункачі, який перенесуть у двір Художньої школи. Цю пропозицію підтримали не всі. Площу Героїв Майдану що в Росвигові також прикрасять, біля прапора встановлять пантеон.

Реклама

Громада у свою чергу цікавилася, коли плани втілять в життя і хто це буде фінансувати. Все ж однозначної відповіді не почула. Зрештою, як наголосила в.о. начальника відділу архітектури і містобудування Наталія Скрипинець, вносити зміни до генплану ще не пізно, адже Укрдержекспертиза документ ще не затвердила.

М-Студіо

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно