Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Сепаратисти хочуть перейменувати Сімферополь в місто Путін та поставити в центрі міста пам’ятник президенту Росії

Сепаратисти хочуть перейменувати Сімферополь в місто Путін та поставити в центрі міста пам’ятник президенту Росії

Сепаратисти хочуть перейменувати Сімферополь в місто Путін та поставити в центрі міста пам’ятник президенту Росії
Кримська промосковська партія " Русское единство" запропонувала перейменувати Сімферополь у місто Путін на своєму мітингу в Керчі. Сама маніфестація при цьому була спрямована проти міського голови...

Кримська промосковська партія " Русское единство" запропонувала перейменувати Сімферополь у місто Путін на своєму мітингу в Керчі.

ВІДЕО ДНЯ

Сама маніфестація при цьому була спрямована проти міського голови Олега Осадчого і приурочена до приїзду до міста глави російського Мінтрансу Максима Соколова.

"Я запропонував, щоб на центральній площі Сімферополя поставили пам'ятник Путіну і перейменувати місто Сімферополь в місто Путін", - закликали з трибуни на мітингу.

Реклама

Одна з виступаючих запропонувала відправити все керівництво міста, яке в основному представляє "Партію регіонів", у відставку за те, що ті не прослуховують гімн Росії перед засіданням (Олег Осадчий очолює Керч з 1998 року. За цей час він потрапив в ряд корупційних скандалів, при цьому називаючи своїх критиків "фашистами". Торік за результатами онлайн-голосування політика визнали найгіршим мером України поряд з міським головою Євпаторії).

Мітинг організували представники промосковської партії "Русское единство", яку очолює фактичний лідер Криму Сергій Аксьонов, чий підпис стоїть під договором про входження Криму до складу Російської Федерації.

Реклама

Крім звичних для промосковських демонстрацій в Криму кричалок "Росія! Росія !" присутніх пропонувалися й більш витончені речівки: "Риба гниє звідки?", - голосно питали зі сцени, після чого маніфестанти дружно відповідали: "З голови!"

Керченські активісти висловили підтримку сепаратистам у східних регіонах України, які захоплювали адміністрації в Харкові, Донецьку та Луганську. На мітингу в Керчі підкреслювалося, що саме там першими в цьому році підняли російський прапор.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно