Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чиновники Мукачівської ратуші розповіли кому роздали землі водозабору

Чиновники Мукачівської ратуші розповіли кому роздали землі водозабору

Чиновники Мукачівської ратуші розповіли кому роздали землі водозабору
Сьогодні, 21 серпня, у великому залі засідань Мукачівської міської ради пройшла прес-конференція за участі заступника міського голови Олександра Галая, голови ради старійшин Євгена Федіва, головного...

Сьогодні, 21 серпня, у великому залі засідань Мукачівської міської ради пройшла прес-конференція за участі заступника міського голови Олександра Галая, голови ради старійшин Євгена Федіва, головного архітектора міста Віктора Півцьо та Ігоря Грицая, заступник начальника держземагентства у м. Мукачеві та Мукачівському районі. Головною темою зустрічі з журналістами стали повідомлення в пресі про те, що землі Мукачівського водозабору незаконно “прихватизовують” під наглядом заступника мера міста.

ВІДЕО ДНЯ

Міські чиновники пояснили, що землі на території водозабору дійсно розділили, але при цьому поспішили запевнити, що перед цим було дотримано всіх вимог законодавства. ММКП "Мукачівводоканал" передав земельні ділянки на баланс міста, оскільки не користувався ними.  В ратуші кажуть, що при розподілі землі дотримались всіх природоохоронних обмежень. Зокрема, охоронна зона свердловини складає 50 метрів.

При цьому варто зазначити, що головний архітектор міста чітко не дав відповідь за яким генпланом міста, старим чи новим, було розподілено земельні ділянки.

Реклама

Як зазначив радник міського голови Євген Теодорович Федів, планується, що з часом, центральний водозабір буде ліквідовано.

При цьому заступник міського голови Олександр Галай похвалився тим, що завдяки роздачі колишніх земель водозабору на 25-30% було знято проблему нестачі землі у Мукачеві. Земельні ділянки на цій площі отримали близько 150 осіб.

Реклама

Варто зазначити, що серед щасливих власників земельних ділянок є і заступник міського голови, і кілька депутатів міської ради від різних політичних сил. Цей факт в ратуші не спростовують, але і особливо коментувати не хочуть.

Нагадаємо нашим читачам, що прокуратура Мукачева організувала проведення перевірки щодо незаконного будівництва на території Мукачівського водозабору.

Чиновники Мукачівської ратуші розповіли кому роздали землі водозабору – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно