Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Валентин Штефаньо: "Комусь в дитинстві не вистачало грошей – тому він став політиком, мені не вистачало шоколаду – я став кондитером"

Валентин Штефаньо: "Комусь в дитинстві не вистачало грошей – тому він став політиком, мені не вистачало шоколаду – я став кондитером"

Валентин Штефаньо: "Комусь в дитинстві не вистачало грошей – тому він став політиком, мені не вистачало шоколаду – я став кондитером"
Телеканал 1+1 та програма "Твоя країна" продовжує розповідати цікаві історії про унікальних українців. На цей раз невеличкий відеоролик розповів всій країні про знаного шоколадного майстра з...

Телеканал 1+1 та програма "Твоя країна" продовжує розповідати цікаві історії про унікальних українців.

ВІДЕО ДНЯ

На цей раз невеличкий відеоролик розповів всій країні про знаного шоколадного майстра з Ужгороду Валентина Штефаньо.

Пан Валентин розповідає: "Просто обожнюю свою професію. У глибокому дитинстві мріяв працювати в такому місці, щоб шоколад мене оточував всюди. Моя мрія збулася. Ура! Мені подобається створювати емоцію від смаку, це ж просто супер! Загалом, немає часу розповідати про себе, але скажу тільки те, що мені допомагає прикрашати життя навколо себе для тих, хто цього потребує:

Реклама

Кожен з нас унікальний. З'являючись на цей світ, ми багато чого не розуміємо, але приходить момент, коли ми усвідомлюємо, що повинні залишити слід на цій планеті, змінити щось на краще або створити щось нове. Життя коротке, і треба встигнути це зробити. Це може зробити тільки той, хто володіє своїм часом ...

P.S. Я маленька мікрочастинками на цій планеті, але я вірю в те, що я зможу змінити цей світ, а почати треба з людини в дзеркалі. Це просто, спробуй :)"

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно