Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Засудили злочинців, які без відома людей оформляли на них кредити

Засудили злочинців, які без відома людей оформляли на них кредити
Вступив у силу вирок Мукачівського міськрайонного суду по кримінальній справі щодо організованого злочинного угрупування, учасники якого, використовуючи підроблені кредитні договори, присвоїли гроші...

Вступив у силу вирок Мукачівського міськрайонного суду по кримінальній справі щодо організованого злочинного угрупування, учасники якого, використовуючи підроблені кредитні договори, присвоїли гроші кредитної спілки «Сяйво Карпат».

ВІДЕО ДНЯ

Наприкінці вересня закарпатка організувала злочинне угрупування, до якого увійшли двоє її знайомих, одна із спільників – працювала керуючою відділенням кредитної спілки. Протягом останніх двох років вони, без відома вкладників, використовували їх ідентифікаційні номери, копії паспортів і підроблені довідки про доходи та підробляли кредитні договори.

Відтак, їм вдалося незаконно оформити 52 споживчі кредити на суму понад 200 тис. грн. і все це використовуючи офіційні дані малозабезпечених закарпатців, які навіть не здогадувались, що на них оформлено кредит.

Реклама

Однак, уникнути покарання спритникам не вдалося – їх злочинну діяльність було викрито співробітниками управління по боротьбі з організованою злочинністю. На суді, прокурором було доведено вину злодіїв і суд повністю визнав це. За скоєний злочин, передбачений ч. 5 ст. 191 ККУ (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, ч. 2-3 ст. 358 ККУ – підроблення документів та ч. 1 ст. 366 ККУ – службове підроблення) – в сукупності жінки отримали по 5 років позбавлення волі з позбавленням права займати посади пов’язані з розпорядженням грошовими коштами з конфіскацією майна з випробувальним терміном 3 роки.

прес-служба прокуратури Закарпатської області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно