Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві із зимою "боротимуться в борг"

У Мукачеві із зимою "боротимуться в борг"
На засіданні постійної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулось в Мукачеві, обговорювали готовність комунальних підприємств до зими та їх матеріально-технічне...

На засіданні постійної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулось в Мукачеві, обговорювали готовність комунальних підприємств до зими та їх матеріально-технічне забезпечення для боротьби з прогнозованою негодою.

ВІДЕО ДНЯ

Негода, яка більше тижня панує майже на всій території України, досі оминала Закарпаття. Та прогнози метеорологів невтішні. Низька температура та значні опади можуть спричинити чимало проблем як для жителів міста, так і його керівництва. Тому в Мукачеві працює постійна комісія, яка моніторить ситуацію і оперативно на неї реагує, – каже заступник міського голови.

Створений 14 грудня оперативний штаб повинен забезпечити нормальне життя міста, а у випадку тривалих несприятливих погодних умов, забезпечити мукачівців усім необхідним, особливо малозабезпечені категорії населення. При різкому зниженні температури, в місті одразу розгорнуть центри обігріву.

Реклама

Багато містян у сильні морози просто не виходять на вулицю, а гріються вдома. В більшості встановлені автономні системи опалення, що викликає занепокоєння у газовиків. Інтенсивні опади - головний біль для комунальників: снігоочисної техніки не вистачає, особового складу замало. Боротися з негодою в такий спосіб важко. Важко й через відсутність грошей, які блокує держказначейство. Навіть поповнення снігоочисного парку не дозволить очистити все місто від снігу у випадку негоди. В боротьбі зі снігом, кригою та бурульками комунальникам повинні допомагати містяни, згідно з правилами про благоустрій.

Про готовність до негоди прозвітували й рятувальники. Комісії прийняла проект, згідно з яким відповідні служби повинні оперативно реагувати на виникнення надзвичайних ситуацій та боротися з її наслідками. Питання фінансів не пріоритетне, але і його спробують вирішити в наступному році. До того часу боротимуться із зимою у борг.

Реклама

М-студіо

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно