Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Благодійність нині в моді

Благодійність нині в моді
Цього місяця на Закарпатті стартувала вже традиційна акція «Купи зустріч – допоможи дитині», яка ставить перед собою, перш за все, благородну мету - допомогти дитячим закладам краю. Подія проходить у...

Цього місяця на Закарпатті стартувала вже традиційна акція «Купи зустріч – допоможи дитині», яка ставить перед собою, перш за все, благородну мету - допомогти дитячим закладам краю. Подія проходить у вигляді аукціону, де всі бажаючі допомогти дітям можуть як продати своє знайомство, так і купити знайомство із цікавою йому особою. Всі кошти, які будуть отримані в результаті проведення даної акції, будуть передані дитячим закладам області.

ВІДЕО ДНЯ

Дана акція проводиться в Закарпатті вже не перший рік, а тому з кожним роком привертає до себе все більше уваги. В акції задіяні майже всі верстви населення, від студентів і школярів до високопосадовців і народних депутатів України, оскільки допомогти дітям - свята справа, яку не може оминути байдужість людей. Так, в цьому році офіційними організаторами акції виступили організації: УМГО "Єдине студенство", ЗОМГО "УДАРна молодь" і Студентська Республіка.

Інформаційним партнером аукціону виступає інтернет-видання "Панорама Мукачева". В цьому році ми не випадково виступили одними з учасників акції, адже що може бути краще за те, як допомагати тим, кому це більш за все потрібно, оскільки діти потребують не лише фінансову підтримку, а й на звичайну увагу з боку людей, просто знати про те, що їхня доля не байдужа іншим.

Реклама

Що ж до самого аукціону, то про це по порядку. Так, згідно з умовами акції, дівчата або хлопці, які виставляють себе як "лот", мають можливість познайомитись з людиною, яка забажає за це заплатити. Для того, щоб виставити свою кандидатуру, потрібно, перш за все, велике бажання допомогти тим, хто цього потребує, а також викласти в альбомі "дівчата"/"хлопці" офіційної групи-аукціону в соціальній мережі "вконтакті", свою фотографію, а під фото вказати номер лоту, своє ім'я та посилання на свою сторінку. Що ж до бажаючих придбати зустріч, то для того, щоб придбати зустріч з будь-яким "лотом", треба записати суму, яку ви готові викласти за побачення. Стартова ціна для цього лише 10 гривень, а також згідно з умовами аукціону, вона не може збільшуватись більш ніж на 5 гривень за ставку.

Як бачимо, умови конкурсу є досить простими, а тому вже знайшлось немало бажаючих взяти участь в акції. На сьогоднішній день учасниками акції є вже більше трьох з половиною тисяч небайдужих долями дітей. Не втрачайте можливість внести свій вклад в допомогу дітям, адже одне з гасел даної акції: "від вас залежить щастя маленьких діток".

Реклама

Детальніше про аукціон ви можете дізнатись на сторінці офіційної групи акції у соціальній мережі "Вконтакті" - http://vk.com/club21350713, де ви також можете стати учасником акції, зробивши такий благородний вчинок, як допомогти дітям.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно