Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Шкільну молодь цікавить журналістика

Шкільну молодь цікавить журналістика
У Чинадіївській ЗОШ І-ІІ ступенів (директор Марія Юріївна Лашкай) 12 листопада проведено мовно-літературний вечір, присвячений Дню української писемності та мови. Це – один із заходів тематичного...
ВІДЕО ДНЯ

У Чинадіївській ЗОШ І-ІІ ступенів (директор Марія Юріївна Лашкай) 12 листопада проведено мовно-літературний вечір, присвячений Дню української писемності та мови. Це – один із заходів тематичного тижня. Учні 8-9 класів підготували монтаж, декламації та пісні, які відтворили значення мови, її красу, мелодійність та багатство мовних засобів.

Вчителька української мови і літератури Магдалина Василівна Бугай разом зі своїми вихованцями читала поезії, співала пісні, власним прикладом заохочувала усіх до глибокого вивчення державної мови.

Реклама

На запрошення вчительки-методистки, відмінника народної освіти України Магдалини Василівни з учнями зустрівся головний редактор Закарпатської щотижневої газети «Панорама» Василь Андрійович Гарагонич, який у своїй промові зосередив увагу на важливості знання мови, оволодіння грамотністю, використання словників, читання художньої літератури, а також поінформував про особливості журналістської професії та відповів на питання.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно